måndag 17 december 2018

Himmel och helvete

När vi hade det bra så var det så fantastiskt bra och när det var dåligt så var det fruktansvärt dåligt. Som att vara i himmelen och helvetet på en och samma gång. Det ena gav bränsle åt det andra. Aldrig älskade vi varandra så mycket som efter en dålig period. När det dåliga ebbat ut, omslöts vi av en enorm kärlek och ville mer eller mindre krypa in i varandra. Så härligt det var att få känna mig älskad igen. Ompysslad och åtrådd efter ibland dagar av tystnad eller utfrysning. Så sjukt nu när jag tänker tillbaka på det. Så fruktansvärt destruktivt att vara i ett sådant förhållande. Som att åka berg och dalbana och aldrig veta när det ska lugna ner sig. 

Till alla er därute som älskar aset ni lever med. Ni är inte ensamma. Vi älskar dessa människor igen och igen och igen. Vi tar tillbaka dem lika många gånger. Varje gång tänker vi att just den här gången ska bli annorlunda. Den här gången kommer vi att få det att funka. Hjulet snurrar vidare och innan vi vet ordet av är vi tillbaka på ruta ett. Inget har blivit bättre, samma gamla mönster upprepas och samma gamla löften bryts. Men vi fortsätter att älska.

Ha en riktigt fin kväll!

/Karin




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Offerkofta och bitterboots

När slutar det göra ont? Den som har svaret får gärna maila mig på armerade@gmail.com I ärlighetens namn går det nog aldrig över helt...